Vastuullisuus

FUN Light -juomatiivisteet ovat jo tiivistetyn koostumuksensa ansiosta vastuullisempi valinta! Tiivisteenä myytävä juoma kuormittaa ympäristöämme vähemmän niin tuotteiden kuljetuksen kuin tarvittavan pakkausmateriaalin määrän osalta. Emme siis pakkaa, emmekä kuljeta, ylimääräistä vettä pulloissamme. FUN Light on sekoitussuhteeltaan 1+7  olevaa, maistuvaa juomatiivistettä, jonka voit valmistaa raikkaaksi juomaksi lisäämällä siihen kotonasi joko tavallista vettä tai kuplavettä. Kaikki juomatiivisteemme ovat sokerittomia.

Pakkaukset

FUN Light -pullot on valmistettu 100 % kierrätetystä PET-materiaalista. Pullot ovat myös uudelleen kierrätettäviä sekä tänä päivänä myös Suomessa pantillisia – voit palauttaa tyhjän FUN Light -pullosi Suomen Palautuspakkaus Oy:n eli Palpan kierrätyspisteeseen. Pullon koosta riippuen pulloilla on 20-40 sentin pantti.

Vastuullisemman valmistusmateriaalin lisäksi olemme kiinnittäneet pakkaustemme vastuullisuuden kehittämiseen muutenkin huomiota. FUN Light -pullot puhalletaan lopulliseen muotoonsa tuotannossa vasta juuri ennen pullojen täyttämistä, jonka ansiosta pystymme minimoimaan tyhjien pullojen kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä – ja luonto kiittää.