USEIN KYSYTTYÄ

Täältä voit löytää vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin. Jos et näe etsimääsi, ole ystävällinen ja ota yhteyttä kuluttajapalveluumme.

Elintarvikkeessa oleva parasta ennen -päivämäärä kertoo, kuinka kauan avaamaton tuote säilyy oikein säilytettynä moitteettomana ja säilyttää sille tyypilliset ominaisuutensa. Tuotteen valmistajana / maahantuojana takaamme avaamattoman tuotteen laadun parasta ennen- päivämäärään asti, mutta tuotetta voi vielä tämän päivämääränkin jälkeen käyttää niin kauan kuin se on aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan kelvollinen. Tämä aika saattaa vaihdella suurestikin tuotteesta riippuen. Tuotetta on aina hyvä haistaa ja maistaa ennen käyttöä ja heittää pois, mikäli se vaikuttaa epäilyttävältä.

Pääsääntönä on, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä.

Aspartaamia (FUN Lightin makeutusaine) sisältävissä tuotteissa pitää olla tämä merkintä varoituksena fenyyliketonuriaa sairastaville henkilöille. Tämä aineenvaihduntasairaus on Suomessa erittäin harvinainen, ja sitä sairastavien on noudatettava tarkkaa ruokavaliota.

Keitettäessä aspartaami (makeutusaine) hajoaa ja juomasta vähenee makeus ja se muuttuu karvaan makuiseksi. Kuumentaa FunLightia kyllä voi.

Ne sopivat erinomaisesti booleihin, juomasekoituksiin ja jopa hedelmäsalaattien liemeksi. Tavallisen veden lisäksi FUN Light-juomat maistuvat hyviltä esim. kivennäisvedellä laimennettuna.

FUN Light -pullot ovat pantillisia. Pullot ovat PET-muovia (polyeteeniä) ja ne sisältävät 20-40 sentin pantin pullon koosta riippuen. Pullot voi palauttaa Suomen Palautuspakkaus Oy:n eli Palpan kierrätyspisteeseen.

Orkla Foodsin tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO).