OTA YHTEYTTÄ

Haluatko antaa meille palautetta tuotteista, nettisivuista tai muista mieltäsi askarruttavista asioista? Alla olevien linkkien kautta löydät palautelomakkeemme, kuluttajapalvelumme yhteystiedot sekä lisätietoa yrityksestämme. Palautteesi on tärkeää ja se auttaa meitä kehittämään palveluamme ja tuotteitamme, joten otamme mielellämme vastaan sekä ruusut että risut. 

PALAUTELOMAKE

Haluatko antaa meille brändiimme tai tuotteisiimme liittyvää palautetta? Pääset täyttämään palautelomaketta alla olevan linkin kautta. Kuluttajapalvelumme on sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

PALAUTELOMAKE
KULUTTAJAPALVELU

KULUTTAJAPALVELU

Mikäli haluat olla yhteydessä kuluttajapalveluumme, löydät kuluttajapalvelun yhteystiedot oheisen linkin takaa. Toivomme, että otat meihin yhteyttä ensisijaisesti palautelomakkeen kautta.

YRITYKSESTÄ

Orkla Suomi on kahden maamme johtavan elintarvikeyrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland ja Orkla Confectionery & Snacks Finland. Meillä on vankka markkinajohtajan asema useassa eri kategoriassa. Laajan tuotepalettimme kautta olemme ystävä jokaisessa hetkessä, niin arkena kuin juhlana. Voit lukea lisää yrityksestämme oheisen linkin kautta.

YRITYKSESTÄ
SPONSOROINTI- TAI LAHJOITUSPYYNNÖT

SPONSOROINTI- TAI LAHJOITUSPYYNNÖT

Keskitymme tällä hetkellä nykyisten yhteistyökohteiden tukemiseen, joten emme valitettavasti ota vastaan uusia hakemuksia.