JAA KISA KAVEREILLE

Kesäjanokisa on päättynyt

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnittelut voittajillle.

Kampanja on päättynyt 30.7.2016.

Kilpailun säännöt

Fun Light #kesäjano–promootion säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Fun Light #kesäjano–kampanjan arvonnan järjestäjä on Orkla Foods Finland Oy (Y-tunnus 0203602-3), Rydöntie 14 b, 20361 TURKU.

2. Kampanja-aika
Korkkikoodeja voi syöttää sivustolle 15.4.2016 alkaen. Kampanja-aika on 15.4.–29.7.2016. Kampanja-ajan päättymisen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida.

3. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt omalla nimellään. Alle 15-vuotiaan osallistuminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Kilpailun järjestämiseen osallistuneiden yritysten edustajat ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

4. Osallistuminen arvontaan
Arvontaan voi osallistua ostamalla Fun Light -pullon, jonka korkissa on arvontakoodi, ja täyttämällä kaikki kilpailulomakkeessa kysytyt tiedot sivulla www.funlight.fi/kesajano.

Viikoittainen palkinto arvotaan kaikkien arvontapäivänä klo 23.30 mennessä koodin sivulle onnistuneesti syöttäneiden kesken. Voittanut koodi ei ole enää mukana seuraavissa arvonnoissa. Viikoittaiset arvonnat suoritetaan 13.5., 20.5., 27.5., 3.6., 10.6., 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7. ja 29.7.2016.

Palkinnon lunastamisen yhteydessä tulee esittää kultainen Fun Light -kampanjakorkki, jonka arvontakoodin tiedot arvontaan osallistuva on syöttänyt kilpailusivulle.

Arvontaan voi osallistua kerran jokaista ostettua kilpailupulloa kohden: yksi koodi on aina yksi arpa. Järjestäjillä on oikeus sulkea pois arvonnoista osallistujat, joiden havaitaan pyrkivän manipuloimaan arvontatulosta.

5. Kilpailun palkinnot
Kilpailussa arvotaan viikoittain yksi (1) palkinto ja kilpailussa on yhteensä 12 palkintoa:

Palkinto on iPhone 6s -puhelin. Kunkin palkinnon arvo on noin 725 €.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi, siirtää tai luovuttaa eteenpäin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään. Järjestäjä ei vastaa siitä riippumattomista syistä aiheutuneista muutoksista palkintoon.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat verkkosivuillaan (Funlight.fi) sekä FUN Light – FUN Club Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/FUN-Light-FUN-Club-116616438365306/).

6. Voitoista ilmoittaminen ja voittajien julkaiseminen
Viikoittaiset arvonnat suoritetaan 13.5., 20.5., 27.5., 3.6., 10.6., 17.6., 24.6., 1.7., 8.7., 15.7., 22.7. ja 29.7.2016. Voittajille ilmoitetaan arvonnan tuloksesta henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Arvonnan voittajat julkaistaan arvontapäivästä seuraavana keskiviikkona Fun Lightin Facebook-tilillä ja nettisivuilla. Palkinnot toimitetaan voittajille postitse.

Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta neljän (4) viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvonnan voittajan oikeus palkintoon menetetään ja Orkla Foods Finland Oy:llä on oikeus arpoa palkinto uudestaan ja toimittaa palkinto toiselle voittajalle.

Osallistumalla arvontaan osanottaja antaa suostumuksensa nimensä mahdolliseen julkaisemiseen. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden julkaista voittajien nimet ja paikkakunnat verkkosivuillaan (www.funlight.fi) sekä FUN Light – FUN Club Facebook-sivulla (www.facebook.com/FUN-Light-FUN-Club-116616438365306/).

7. Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Arpajaisvero
Orkla Foods Finland Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.

9. Sääntöjen noudattaminen
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.

10. Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistuva suostuu, että hänen henkilötietonsa tallennetaan ja niitä käsitellään rekisteriselosteessa [http://www.orklafoods.fi/rekisteriselosteet/#kilpailut] kuvatulla tavalla. Rekisterinpitäjänä toimiva Orkla Foods Finland Oy noudattaa tietojen käsittelyssä henkilötietolakia (523/1999) sekä muita sovellettavia, Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

 

Palkinnot

Voittajat

Päivitämme viikkovoittajien nimet tällä sivulla heti, kun
olemme tavoittaneet heidät henkilökohtaisesti.

1. voittaja
Viljami K., Huittinen

2. voittaja
Mona N., Espoo

3. voittaja
Janita O., Nivala

4. voittaja
Tiina S., Salo

5. voittaja
Ville K., Jyväskylä

6. voittaja
Arja M., Tuusula

7. voittaja
Marko P., Vantaa

8. voittaja
Ira I., Espoo

9. voittaja
Matti V., Talma

10. voittaja
Kristiina K., Helsinki

11. voittaja
Jarno P., Kerkonjoensuu

12. voittaja
Satu A., Valkeala